Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
9:00 - 18:00 uur
lunchtijd:
12.30 - 13.30 uur

Zaterdag:
9:30 - 16:00 uur

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief:

Naam :
E-mail adres :

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

 

Op dit moment is dit onze huidige nieuwsbrief:

 

Nieuwsbrief Winteractie

 

PDR Park- en Tuinmachines 

november 2018

 

Met ingang van november zullen wij, PDR Park- en Tuinmachines, het seizoen van de winterbeurten-actie 2018-2019 starten. Deze actie zal tot 1 maart 2019 lopen. De winterbeurt voor uw park- en tuinmachines zal bestaan uit een standaardbeurt, waarbij de periodieke onderhoudsdelen, zoals bougie, filter etc. en olie en vloeistoffen worden vervangen. Daarnaast worden kabels afgesteld, de machine doorgesmeerd en messen geslepen en gebalanceerd. Bij een winterbeurt wordt gekeken naar eventuele gebreken welke moeten worden gerepareerd om grotere reparaties voor te zijn. Als er een grote reparatie noodzakelijk is, zullen wij van te voren contact met u opnemen om een prijsopgaaf te doen en een akkoord te krijgen voor de benodigde reparatie. Indien er gebreken worden gevonden vallen de kosten die u betaalt voor de reparatie buiten het tarief van de winterbeurt. Het halen en retour brengen van uw machine binnen een straal van 20 km in Noord-Brabant valt binnen de winterbeurt. 

Komende tijd kunt u een telefoontje van ons verwachten om een afspraak met u te maken. Wij streven ernaar alle machines vóór 15 februari 2019 ingepland en opgehaald te hebben. Mocht u onverhoopt niets van ons gehoord hebben en wilt u wel deelnemen aan deze actie dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. 

De winterbeurt voor uw boot zal bestaan uit een standaard grote beurt, waarbij periodieke onderhoudsdelen zoals impeller, schakelmechanisme, bougies, filter, vloeistof-smeermiddelen etc. vervangen worden. Daarnaast wordt de motor afgesteld en getest voor een goede start in het volgende seizoen. Als er een grote reparatie noodzakelijk is, zullen wij van te voren contact met u opnemen om een prijsopgaaf te doen en een akkoord te krijgen voor de benodigde reparatie. 

Wij vermelden nog even dat u voor het onderhoud van uw aanhanger het gehele jaar door bij ons terecht kunt.

Ook dit jaar houden wij ons weer voor uw opdracht aanbevolen, die wij met de grootst mogelijke zorg zullen uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

PDR Park- en Tuinmachines
Industrieweg 16
4762 AE Zevenbergen
Tel: 0168-323141

Privacyverklaring